Wednesday, April 22, 2009

i'm back

assalamualaikum.....

aku dah blk umah
selepas 4 hari 3 mlm
'bercuti' di
Hosp Pantai, ayer keroh, melaka....


sbb 'bercuti' :- Demam yg melarat + jangkitan kuman di bahagian tulang pipi + sakit kepala

nk ckp thanks pd semua yg dtg melawat
osmet:- pikah, ida, lina, anisah
x-osmet:- nawar n anis
klasmet:- dak wani, sal, mulan, atik, nodee, faiz
soulmate:- bb tersayang yg setiap hari x miss temankn aku smpai siap kne halau ngn guard lagi sbb dah pukul 1030 mlm...

thanks jgak pd rakan2 yg msj bg kata2 semangat..
dan kwn2 yg x putus2 mndoakan kesihatan aku.....
dan pd miah yg dtg melawat aku kt umah.....

ada 2 perkara yg sgt terharu terjadi sepanjang aku di hospital...
1. satu family dtg melawat..dan itu adalah seprais okayh....dieorg ckp x boleh dtg, tetibe2 muncul depan mata.... pemberian Allah yg x ternilai, keluargaku..... along sayang semua.....

2. 4 rakan baik di semesta, heda, izumy, ainon, dan dada..pd hari ahad lepas ( hari kedua lepak di wad), dieorg tetibe2 msj dlm jangke mase yg x jauh antare satu same lain..dan kesemua msj bermula lbey kurang, "hi pijah...lame x dgr cerita...tetibe aku teringt kt ko.."... walhal dieorg x tau pn psl aku masuk wad... naluri hati seorang sahabat..cecececececece..hehehehe...thanks jgak pd yern yg msj selepas tau drp heda.....


thanks yg x ternilai jgak kpd HLA insurance sbb tlg byr kn kos 'percutian' aku yg hampir mencecah rm5000 itu ye....susah2 je..hehehe


tp skarang ni aku still rase x bape sehat....ade problem ngn perut...perut x leh nk terima mknn lg..kalo rakan2 terjumpe aku kt kmpus, jgn sesekali menegur tentang kekurusan aku sebab itu adalah sensitif.....

neways, thanks sekali lagi pd semua yg mendoakan aku...doakan aku supaye sembuh 100% k....

8 comments:

frashdi said...

cm truk je bunyi...dh ok ke?
hope get well soon

~filzah~ said...

alhamdulillah...dh okay la..tp xde la ok sgt..thanks;)

alia.cikedil said...

pijah maaf tak dpt melawat.
tapi doa lia selalo utk pijah.

harus mula makan k;)
walaupon sedikit.

sayang pijah.
semoga kembali sehat seperti sediakala.

Fabulous Farafiqa said...

smoga cepat sembuh pijah!!
=)

~filzah~ said...

alia:- thanks lia....sayang lia jgak...

farafiqa:- mekaceh!!!!~

Nisa said...

la..sakit ke? bila nak balik kuantan? dtg la jalan2 nilai.

take care!!

~filzah~ said...

aah...sakit sket la kaklong...erm..tgk la..cuti hari pekerja ni long blk la kuantan...semangat tgh xde nk dok mlake ni...haih......

i'allah..kalo ade mase, smpai la ke nilai tu..heeheehe

BigMek said...

izumy ada mana?