Saturday, April 4, 2009

merdeka!!!~

terase mcm dah abis final je..
merdeka!!!~
aku dah melepasi satu minggu yg aku rase sungguh stress!!!!~
3 paper midterm dlm mase seminggu...
dah mcm final tu...
next week ade last paper for midterm....

tp ble dah abis midterm, kne berhadapan ngn segala esemen n projek yg berlambak2...
hadesssssss..
xpe la...
asalkn minggu ni dah berlalu..
alhamdulillah....
result blakang cerita...
yg penting....
mari kita enjoy!!!!!!!!!!~~~~~~


p/s:- dgr cerita, ade org tu ade 4 paper & ade org tu ade 3 paper & ade org tu ade 2 paper midterm next week..all da best yerrr!!!!~~hehehe....

3 comments:

Ida said...

aaaaaaa jelesnya!

saya ada 3 paper next week!
:(
tp lg kesian,ada org tu ada 4 paper next week.isk isk isk

a N i S a H said...

ada 2 jer :P

~filzah~ said...

hik hik...goog luck la yerrrr