Thursday, January 27, 2011

dr jekyll mr hyde

" eh u kawan kepada siapa tu yang dekat subang tu? ha! anis? u ni, i tengok diam je kat ofis. tapi kenapa si anis cakap, personality u yg sebenarnya lain? she said that you're the loudest one? u stick la dgn personality + attitude mcm tu.. bagi gamat sikit ofis. hari tu si fahmi komplen dgn i yg ofis ni senyap je.semua orang buat hal masing2.. apa kata u yg jadi trendsetter?"



gulppp




anis!!! amboi amboi (gaya azwan ali)...sedap je dia ye....saya mmg pendiam la.. *terus duduk bersimpuh*





to boss fahmi yg hensem (mati la kalau dia baca..tak kan?? tak kan la dia nak baca blog picisan...),

bila saya dah start melalut tu, maksudnya, saya selesa dengan orang tu dan surrounding nya... plus nanti, kalau saya dah start bukak mulut, encik tak terlayan nanti... :D






actually the truth is,
i miss being me...............


5 comments:

cik ella said...

pjah pendiam...haha tipu lah...ko adalah insan yg byk cakap...

pjah said...

kan?????? tau x pe...haha

lina pencilbox said...

hahaha...

comel je bile kata i miss being me.
aku rasa pn sejak keje ni..hilang sket identity aku

aku pun sama..
i miss being US!

fieqah49 said...

saya rasa saya dah mula being me kat melaka..ni..kekeke

xpe pijah lama2 nnt awk akan jadi awk semula..percayalah~~
tp klu depan bos mmg xle la nk jd diri sebenar..

ohh itu boss fahmi ye?sy kenal org itu!!!hensem dan belum kawen kan?hahaha..apa namanya?lupo pulak

niNiE said...

ala mule2 keje...now aku da jadi trendsetter kat office aku...dari sume yg diam jadi kecoh tak tentu hala...its takes time but once it begin u gonna love it...