Tuesday, June 3, 2008

bercuti!!!~

baru smalam aku post psl dah lame x bercuti ngn family...

n tgh hari ni, insyaAllah, aku n family akan bertolak ke CAMERON HIGHLANDS!!!!~

Alhamdulillah........

nnti blk , aku update cerita n gambar!!!~

hasta la vista~~~

bye......


3 comments:

[[-FeeQueZ-]] said...

g Cameroon? ko tido kat hotel mane wey? haha... ko x kontek aku, saje jek.. aku bru jerk pindah Cameroon maa.. dah x duk kuantan dah.. huhu..

nodee said...

waaa jeles sungguh la saye. itu hari balek perak pastu sabo jela tgk signboard Cameron Highland kat tepi jalan. wuuuuU~

hope ure having fun right now ;)

~filzah~ said...

syafeeq!!!!

ko dah x duduk kuantan?? smpai hati ko tggalkn aku kt kuantan ni sorang2...huhuhu


la..awat x bg tau..kalo aku tau ko dah pndah cameron, leh la aku tumpang umah ko je..x yah sewa hotel..haha..

aku dok apartmen...villa dahlia..nnti aku update psl cameron...:D


nodee!!~

rindu sama kamu..asek tggu kamu update blog je....hehehehe

cm ne cuti??

hari tu, lalu jgak perak..mase nk turun cameron..:D

cameron seronok!!~