Saturday, October 11, 2008

x yah la poyo weh...

ade satu makhluk ni...
relax la..
tau la ko tu pndai...
tp x yah la kn berlagak2 dpn org yg x brape nk pndai....

td pas exam EMG, bdak ni dgn slmber nye mnjerit..

"yes!!! all papers are easy la...can get A for all subjects la like dis"
"they should increase the pass-level-mark to 60 marks la..cz all easy ma....."




apekah prasaan korang ble korang terdgr perucapan sedemikian...

kalo korang ni mmg geng 4 flat, sure la korang x kn ter"efect" pn kn...
tp kalo korang ni jnis nk 3 flat pn smpai flat di buat nye cm aku ni, x ke trase bahang je telinge tu...

cm kne sapu ngn cili giling je hati kn?kn?


minah sorang ni mmg tau...
senang je nk tau die dpt markah brape dlm exam or die dpt gpa brape...

nk tau care2 nye x???

kalo die berpura2 mesra dgn bertanye setiap sorang dlm klas tu, "how is ur mark?? what do u get 4 carry mark ha? see ur carry mark dy?"...
mknenye die dpt markah tggi la tu..

motif nye bermesra2 cm tu adalah..
ble die dah tanye korang markah korang, sure la korang akan jwb,
"ok la..." atau
"ngam ngam soi la.." atau
"pass la..." dgn penuh tersipu2...
dan sbg manusia yg mmpunyai sifat ingin tau, sure la korang akan sepantas kilat bertanye soklan yg same kmbali,

"n u, how la??"

dengan sepantas flash man die akan mnjwb,
"i ONLY get 3.67 la..." atau
"i ONLY get 37/40 for my carry mark..."


ATAU

kalo die senyap je..nk bkak mulut pn cm pmpuan melayu terakhir..eh mlayu ke die??
tuuuuuutt
cm nk elak2 dr jmpe orang tu,

kompem la markah x brape nk bagus la tu...


nk tau sape die????????????????
lihat la sekeliling anda....


10 comments:

miah said...

camne ko tau cite ni weh?
aku mau tau jugak
muahahaha

~filzah~ said...

hahaha.
walaupn aku xde ngn korang mase amek exam EMG, tp spy aku yg bersepai mmg ramai....hoohoho


ko tau jgak kn? kn?

Anonymous said...

pukul je budak tu.igt bagus sgt berlagak pandai.org skang semua mcm tu.kena tetak dgn parang baru tau.
sound je budak tu kasi sedar sikit.
org sekarang takleh bagi muka.

nodee cantek gile said...

aaaaa. terase ar camni pijah. aku pon salu camakap camtu. aaaaaaaaAAA.

nodee cantek gile said...

camakap pon boleyyyyy.

cakap k cakap. sila perbetulkan. hehe.

~filzah~ said...

hohohoho...nody..

terasa kah???

alamak...

tuuuuuuuuuuttttttttt.....

ano:- x men la tetak ngn parang...tembak je pakai pistol..senang crita...hahaha

neways, siapakah anda??

a N i S a H said...

ambik kau..haha
pija dah mcm jadi aria
hahaha...apa lg cuba kenakan si dia


mcm mana kalo tiba2 si dia terbaca blog anda

jeng2...LARIKKK

~filzah~ said...

abis la..sume rahsie org aku tau sbb dah jd cm aria..


xde mknenye die nk bace blog yg x sbrape ni...

kalo die bace pn, bkn ku tulis name die ke hape...

kalo die trase, mknenye, btol la tu...hahahaha

miah said...

aku da tau crite sebenar lps buat ketupat yg pjg lebar sambil beraya di rumah dak wani aritu.hahaha.die x kan bace kot.ada masa ke die nk bace? (senyum2 kambing)

~filzah~ said...

hahah..tu la...umah terbuka dak wani jd medan menganyam ketupat....

mintak maap la ye mak dak wani....

kami semua terexcited ble dgr crite2 hot ni...huhu