Thursday, January 1, 2009

2009

di kala org ramai mula mmbanjiri dataran MBMB dan dataran pahlawan, dan x lupa juga JJ (ramai gle org kt jj...shopping baju skolah agak nye...)...
dan di kala mat-mat rempit and the gang dah mula menguasai jalan raya...
dan juga di kala abang-abang dan pakcik-pakcik polis terpaksa overtime ini malam....
ready utk new year la kate kn....

tapi kami.......(me n bb),

sibuk di exam hall....
final exam next week....
x leh nk tgk bunga api....
otak dah pening2......


notes berselerakan...


muka gigih study di mlm new year....



walaubagaimanapun(pnjg giler nk eja mnde alah ni...baru aku prasan..ke aku yg slh eja ek??? teruk nye bahase melayu aku skang ni....ececececece..ckp mcm terer sgt bahase lain....----eh..apsal aku merepek psl mnde lain ni???isk3..)
smbung semula....
walaubagaimanapun(panjang nyeeeeee....ok2..dah2..),
kami still x nk lepaskn peluang utk selebret new year.......
yay!!!~

kek 2009..nyummmyyyyy


hepi...kek chocolate chip walnut ini sgt sedap okayyyyyy


bb konon2 nk wat 2009 gune jari jemari..tp bb lupe lak yg die ade 2 tgn je...tu yg kuar bntuk cm sesungut tu...haha


sedapnyeeeeeeeeeee


happy new year rakan2~~~~



so, ape azam tahun baru aku????
kalo diikutkn mmg bnyk dlm list...biase la tu kn...
sume org pn at least ade 10 azam baru...
dan perkara wajib yg ade dlm list azam baru sure la "sy mahu jd insan yg lbey baik"
btol x? btol x??



dan slh satu azam baru sy adalah,
sblm 2010 menjelang,
saye mahu menaikkan berat badan sebanyak 5 kg!!!!!
mahu mnjadikan berat sy=46kg...baru la berat badan ideal.......

n azam baru bb lak mahu menurunkan berat badan sebanyak 8 kg!!!~
go bb!!!!!
bb dah nk start x nk makan nasik mulai 1 januari 2009...
n by 10 februari 2009=bb 23 tahun,
bb dgn yakinnya akan menurunkan sbnyk 3 kg!!
g0 bb!!! go bb!!!
pas ni, semua nasik bb, pas kt aku la...hehe...

ok la rakan2...

all da best in final exam!!!!!!~
happy new year!!!!!!!


bye 2008..sob..sob....
welcome 2009~~~~

5 comments:

pqahluvkibum said...

mampukah sabirin menyahut cabaran tidak makan nasi?
hoho
good luck good luck!!

~filzah~ said...

mampu2!!!!
smlm die mkn mee goreng je..tp for lunch mkn pizza hut!!!
hahaha...
cm ne nk kurus ni..haha

Ida said...

ahahaha.
epi new year ;)

pqahluvkibum said...

oklah lunch ngan pizza

tp ada org tu bg cik P yg chubby itu makan pizza pkl 1 pagi..supper katanye..
tapi cik P gembira je sbb dpt mkn pizza ngan ft island..kebetulan pulak..ahai..~~

camne cik P nk kurus..

~filzah~ said...

ida:- hepi new year...
cik P:- hahaha....ketentuan la sgt kn....ketentuan yg sbnr adalah x bg cik P kurus...
haha