Monday, January 19, 2009

progress azam 2009

azam 2009.....

hehe..
nmpk nye azam 2009 kami (me+bb) menunjukkan perkembangan yg baik....

bb--> berat badan 72kg pd disember 2008--> 67kg pada januari 2009..

tahniah bb..
nmpk nye usaha utk tidak makan nasik tu sgt la berjaya!!!~
walaupn kdg2 tewas gak dgn menjamah sesuap dua nasik setelah dipujuk rayu oleh org2 tertentu.......
teruskan usaha bb!!!~
senaman jgn lupe;)



aku-->berat badan 41kg pada disember 2008--> 43kg pada januari 2009...

tahniah utk diri sendiri...hehe
usaah aku utk abiskan makanan selicin yg mungkin menampakkan hasil yg positif...hehe
x sia2 aku memegang prinsip "melantak je segala jenis makanan di dpn mata"..hehe
n aku skang dah mkn nasik lemak!!!~
fyi, aku mmg x mkn nasik lemak...bkn x mkn langsung...
tp mkn sket je la....
kalo x caye, tanye kwn2 aku mase skolah mngh dulu..
kalo kt DeMa(dewan makan) ade bekpes nasik lemak, ramai la yg nk turun mkn ngn aku...sbb dieorg leh kebas food aku...hehe
teruskan usaha!!!~



p/s:- x lupe utk teruskn azam utk mnjadi seorang yg lebih positif dan lebih berjaya dlm segala aspek sbg hamba Allah, anak,kakak, rakan, dan gfren..hehehe

9 comments:

frashdi said...

dkt dema dlu nasi lemak die mmg xbes pun...aq yg ske makan pun xmakan..haha

~filzah~ said...

hahaha...ye ke??? apsal heda laju je mkn...haha

frashdi said...

dayah memang..sume mende die makan..haha

~filzah~ said...

hahahha..x baek seyh ko...tp x lupe enon..die pn sume mnde die mkn..haha

~ yanna ~ said...

nasi lemak DEMA!!
lame btol x makan...
rindu.. hehe..
even msti sakit perut nye nti.. huhu~~

~filzah~ said...

hahaha..tau x pe....kalo ari tu ade nasik lemak kt dema, klas 1st pagi2 buta sure ramai yg berderet gi toilet kecuali aku..sbb aku x mkn..hehe

pqahluvwonbin said...

weh sedap apa nasi lemak dema
tapi kalau time die x goreng dulu ikan bilis tu x sedap..

eh faiz aku pon x beratur kat toilet tu sbb perot aku kuat!!
wuhuu

~filzah~ said...

ikan bilis bkn mmg kne goreng dulu ke????
pnah ek dema x goreng ikan bilis????

x ingt pulak..
sbb x kn turun dema ble time nasik lemak dihidang kn..hehe

elelelele..ye la tu pikah...
kuat la tu..
yg bau minyak mestika dlm bilik ni nape pulak???
haha

jacker said...

pod4875
pirory4872
mull5746
help6874
gong633