Friday, January 16, 2009

rombak (updated version of 'berita')

ada berita baik & berita buruk.....

berita baik nye...
kn aku ade bengang2 sbb subjek laser technology x ofer kn....
dpt msj dr salmiah smlm,
subjek laser dah di ofer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yay!!!~
aku sgt gembira!!~
at last..
fet ofer gak subjek yg mnjadi pilihan ramai ni..
hehehehehe



berita buruk nye...
aku x leh register subjek ni!!!!!!!!!!!!!!!!!
clash ngn subjek lain!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OMG!!!!!!!!!
kekecewaan melanda diri...
kecewa yg amat sgt....
hurm.....
so, senang cerita nye,
untuk elektif 2
aku x amek pape subjek la sem dpn.....
advanced microP walaupn dah x clash ngn subjek2 lain...
tp..
aku mmg x nk amek subjek tu....
dgr name microP pn aku dah ketar lutut..
lagi kn plak ADVANCED!!!!
mmg x la...
so, epsilon nnti la baru nk amek elektif 2...
tu pn ikot rezeki...
kalo laser ofer setahun dr skang,
Alhamdulillah la...
tp kalo dah x ofer...
mmg aku dah jodoh aku ngn advanced microP la jwb nye....



p/s:- seb baik la nnti ade bb nk tmn amek subjek elektif 2...kwn2 lain, mmg amek sem dpn la kot...haih...


******************************************************************************
*updated*

nekad!!! utk rombak smule subjek2 yg akan diambil sem dpn...
aku dgn yakinnye, akan amek jgak laser!!!~
sbb sgt takut nnti2 dah x ofer dah subjek ni..hehe
dan akan ade beberapa lagi rombakan subjek.....
yg pastinye, aku akan clear kn subjek2 3rd sem epsilon kesemuanya!!!!!!!!!!
insyaAllah.....
semoga ape yg aku rancangkn ni,
dpt berjln ngn lancar....
dan aku akan lebih cemerlang dlm pelajaran....
amiiiinnnnnnnnn~~~
go!!!!


3 comments:

YatieSamsul said...

microb? adekah microbiology? aku amek jugak! hehe... weh pijah aku dah link ko kat blog br aku. bkn fs dah. hehe. amek nie. sile lawati http://yatiesamsul.wordpress.com huhu

~filzah~ said...

bkn micrB la...microP a.k.a microprocessor...hehehe

wokeh2..thanks for the link...aku masukkn ko yerk...;)

YatieSamsul said...

aku tag ko nie... jawab eh http://yatiesamsul.wordpress.com/2009/01/18/three-ugliest-picture-of-you/