Monday, August 10, 2009

drastik

i bought this-->



hope i'll gain some KGs before hari raya, so then my baju kurung moden will fit me nicely...
i need to finish it within 3 weeks....chaiyok!!!!~
i wonder....what will happen if i manage to finish it in 1 days?????
hurm.....



11 comments:

PeJun said...

oit..kamil dulu ader mkn gak bende nie..tp x kesan sgt..suggest ko minum soya n makan protien bebanyak as tambahan..biar berisi mcm piqah tu..hahaha..jgn sedih tau man u kalah.:p

hUdZ said...

jgn abeskan dlm 1 hari piejah..overdose nnt..nntkan gemok x kurus2..hehe

.filzah. said...

pejun:- aku tiap2 pagi kot minum soya...mkn telur separuh masak 2 bijik..tp x jln pn..lagi kurus ade la...kamil pnah try ek?? mmg x nmpk efek nye... mane ade sdey... foster VS cech..mmg la si foster tu kantoi jage penalti....len la kalo der saar...

hudz:- huhuhuhu...ooo0o0o0..cm tu eK???? ok2...x abiskn dlm sehari..kalo dlm 2 hari boleh ke huda??? huhhuhuhuhu

pqahluvjihu said...

yeah..marilah berisi macam saya
jadilah mcm padi makin berisi makin tunduk..mcm dah berbelit je peribahasa nih.

kecikcomei said...

hello..droppin by to say hi..nice blog.. lets exchange link..and be my follower to keep in touch n get some useful beauty tips..glad to hear from u soon..

horn :D said...

saye cadangkan anda liposuction je lemak2 2nd hand dari saye. nak tak? gerenti gemok!

.filzah. said...

pikah:- ni kalo cikgu fakhrul tau ni, menangis la die.... hahahaha

horn:- kalo la boley cm tu, mmg aku nak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!amek ko sket, azrim sket, sabirin sket....huhuhuhu

aylaralya said...

hmmm p-jah memang drastik...kawan aku pernah minum weight gain tu...tapi die minum setin jer...sebab ape tah die stop aku tak ingt...
pekata aku bluetooth aku punyer lemak kat kau nak???hehehe

.filzah. said...

kawan ko tu berjaya x????

boleh je...post pn boleh lemak tu...huhuhu

Anonymous said...

hmmm tak berjaya pon...maintain kurus sampai sekarang...
ella

.filzah. said...

sbb die mkn setin je kot...aku nk mkn smpai aku dpt berat bdn yg aku nak...ehhehehehe