Friday, September 5, 2008

hepi besday 2

5 september 2008

ramai nye org ari jd dekat2 ni...hehehe

ari ni...rummet saye,
cik
ANISAH

menyambut ari jd yg ke 21 tahun!!!~


hooorayyyyyyyyyyyyy..


semua org dlm umah ni dah leh mengundi kecuali
si kecik....
heheheh..jgn marah.....

6 comments:

a N i S a H said...

5 tahun lagi la boleh mengundi
masa tu sikecik rase yer dah over 21
hehe

Ida said...

oitttt.
ngata org dlm blog ye.
hahahah by the time ada election lagi,saya da boleh mengundi ok?:p

pesanan:
jgn buat undi rosak,dosa tau!

hahahaha

btw,epi bday anisah!

~filzah~ said...

cop2...kalo la tetibe ade perletakan jwntn ke mcm kt permatang pauh tu tahun ni, ha. si kecik still x leh mengundi lagi...heheh...

si kecik, kalo kite lukis gmbar bunga2 kt tmpat nk mngundi tu pn kire undi rosak ek? die leh main padam2 x? hehehe

Ida said...

jangan lupa seludup pemadam dalam poket dari rumah sebelum lukis bunga2 tu.
hahahahaa

tp ini bukan pertandingan lukis bunga cik kak,ni selamat mengundi bakal pemimpin.

baik lukis gambar minyak petrol ke..kot2 bole turun harga lagi??

:p

a N i S a H said...

kita pangkah pakai pensil ker??
bukan pen ker
hhuhu x tau la
kalo pen kena bwk liquid paper :P
ahaxxxx

~filzah~ said...

ku x nk pakai pen or pakai pensil...korang ni pn..ingt2 la sket..org yg kire undi tu ramai yg dah tua..kalo dah tua, means, rabun dekat tu sure la kn...
so, sy dah decide nk pakai

marker saiz XXXXXXXXXL...biar penuh kertas undi tu...yeeeeeeeeehaaa