Friday, September 19, 2008

tagged



telah menerima award ini oleh rased


3) pijah-die xdela gile sgt tp kalau die gile,kalah gak org gile kat Tanjung Rambutan nun..hikss

ni adalah komen nape aku leh mng award itu oleh rased...sedap nye ko menyamakan aku ngn org di tg rambutan yek..sob..sob..

tp ok wat..dapat mkn bnyk rmbutan...

neways, mekaceh rased hot momma~~


so, skang ni, aku lak kne cari penerima award seterusnye...
ni adalah syarat2 nyeeeeeeeee




1) mr manager
tahniah2...walaupn aku tau tuan empunya blog ni x kn tau yg die mng award ni..tp aku nk ltk gak die no 1...aku sgt seronok bace blog die..best gileeeeeeee...mmbuatkn mata aku bling bling tgk kehidupan org yg bertukar dr bdak kmpung kpd satu name besar....bling bling jgak mate aku ble tgk kehidupan artis2 ni yg best gle..mkn sedap2...pakai baju cantek2....ni tetibe ade angan2 nk jadi artis lak ni....x dapat jd pelakon or penyanyi jd artis yg pelukis tu pn jadi la..hahah..ko ingt ko ade bakat melukis ke??? x sedar diri....huhu

2) rased
mcm2 emosi kalo bace blog die ni....tp yg pnting best gileeee bace blog die ni..setiap ari at least msti 5 kali klik blog die...x sbr tggu die hapdet cerita baru.... tp lately ni cm kurang je hapdet..ape cerita ni encik rased??? kamu dah wat aku tertunggu2 ni.... smpai hati kamu??? huhuhu

3) nodee
blog die ni pulak mmberikn aku pelbagai info2 menarik...macam2 ada...dan sgt suke ble die upload gmbar bnyk2...suke sgt tgk gmbar2 yg die ni amek..sgt cantek + sgt kreatif...
tahniah2...tp die ni pn jarang dah hapdet blog?? dgr crite bz ngn esemen robotic?? selamat berjaya...jgn kamu ade hati nk terjun laut lak...huhu

4) ika
walaupn ika jarang2 update blog, tp stiap kali update blog, semua entry die sgt comel gileeeeeeee+ best gile utk di bace....tahniah ika!!!~~~~~~fewitttttttttttttt


so,kpd yg x mng tu, cbe lagi di tahun depan...
~ selamat berpuasa n selamat hari raya~~

4 comments:

pqahluvkibum said...

ala x menang :(

hah!

~filzah~ said...

utk memastikn blog anda mng, sile la rajin2 update blog dan mari lah bertukar kpd blogspot!!!~

pqahluvkibum said...

blogspot?adeh malasnye
friendster ok apa
boleh letak gambar gerak2..
huhu

~filzah~ said...

hahaha..gmbar2 gerak2 tu tlh mmbuatkn kibum cm org saket x leh tutup mulut...asek tersengeh je..hahahah