Wednesday, November 26, 2008

oh komputer ku syg...

laptop ku syg dah mule wat hal...
slps aku pnah ckp rase cm nk bli laptop baru...
die tros merajuk...
die tlh mls nk wat keje...
ble die dah mls nk wat keje,
semua nye die lagging kn...

oh laptop ku...
aku still syg kau lg...
mane leh aku abaikan kau...
kau kan hadiah hari jadi plg istimewa dr ibu...
hadiah hari jadi yg ke 18 tahun.....
jgn merajuk ye laptop.....











memory dlm laptop ku dah kritikal...
nmpk gaye nye kne bli external hdisk la ni....
td survey kedai blakang umah...
bkn u center la!!!
u center jual cikedis je la...
u center dah xde blakang umah ni...
yg gantikn nye,
kdai komputer...

erm..ble survey td...
plg kecik yg die jual pn
320GB=RM240
what???????????

murah seyh...
tp relax dulu...
kne survey tmpat lain dulu.....
haih...
mlayang lg duet aku..
baru ingt nk gi genting highland...
ade sape2 nk ikot????????????????
hehehe

9 comments:

ixu said...

2-3 hari lepas ade survey kat cineleisure damansara,notebook exrtnl hardisk 1000GB=RM409!..kire gune spi ke anak cucu pn tak abes:P

Anonymous said...

nk tau betapa teringin tuan empunya blog mau pegi genting??

die siap diskus2 tanye segala kos bagai utk ke genting sambil buat lab.mcm mane tu??

huhehuhehuhe


-apa yg penting KERJASAMA!-

alia.cikedil said...

mau mau ikot :(
saya belum pernah ke sana tau :(

mau pijah! mau mau mau !!!

mike said...

beli baru la wei.. eheh

~filzah~ said...

ixu:- bkn stakat anak cucu...tu wat harta pusaka pn lom tentu habis pakai...hahahahaha

ano:- tau xpe...ouh genting....hot sungguh perbincangan di lab td..haha

-kami x kuat dan kami x besar..-huhu

alia:- nk ikot kne mntak kebenaran encik b dulu...huhuhu

mike:- ko nk sponsor rm1000 ke?meh sini..leh aku bli baru...hehe

alia.cikedil said...

wah kejam :(
macam tau tau aje kan ijud mesti tak kc pergi !

tapi tetap nak pergi gUK!!!

~filzah~ said...

mane leh lia..kne dgr ckp encik b...x leh mnderhaka tau..

hahaha

pqahluvkibum said...

belom jadi bini bolehla derhaka2 dulu~~
nnt xleh nak derhaka2 sangat dah..

ouh, saya mahu pegi genting!

~filzah~ said...

hahahahhha
jom menderhaka kpd encik b...
peluang sblm kawen...
hahahaha
cepat..cepat..
derhaka..
cm si tanggang...