Friday, March 13, 2009

funfair

heheheh..td pegi funfair ngn bb
aku berjaya dgn cemerlang nye!!!!!!!!!!!!!!!~~~~~
main baling gelang masuk dlm besi.....
dpt patung sin chan besar..
hehehe
yay!!!!~


abaikan aku yg kontrol itu kerana ketika ini sgt malu sbb ramai org sedang memandang kerana mereka jeles akan sin chan aku itu....



stakat patung yg kecik2 yg adiah saguhati tu mmg blambak la dpt....kalo patung sederhana xde la selambak.tp ade la 1,2

tp yg besar, ni la 1st time!!!!~
seronok!!!~


sin chan ini akan bermastautin di umah bb kerana ,"this is for u,b"...hehehe



p/s:- mmg la x sedar diri...esemen blambak..mid term belambak...lab report belambak....







7 comments:

Fabulous Farafiqa said...

nak2 nak2..besaq tu!!!

~filzah~ said...

hahahahahha..
apa kata hang pi try kt funfair tu...best wooo..
tp hang kena siap2 bawak duet bnyk2 la....
hehehehehe

lama la x nmpk hang kt kmpus...

pqahluvjihu said...

tp nape sinchan tu masih bergelumang atas katil rumah kuning?

~filzah~ said...

sbb sin chan atau name glamer nye CinCang x mahu meninggalakn saye..sbb die sgguh masyuk bile sy tido memelok nye...haahahahaha

Dari Jalan Kopi said...

kahkahkah. woit. funfair ini maseh ada ke? dah jarang jumpa.

kali terakhir jumpa di telok danga 4 tahun lalu. menang air tin.

kalau dpt sinchan nk bg minah indon yang menemani ke funfair itu.

dpt air setin nk buat macammana. kongsi berdua tanda terima kasih. kongsi berdua tanda ingatan yang tak lesap.

kongsi berdua tanda romantik. kahkahkah.

Anonymous said...

wei cam best jer wei
nak satu...
-mike,pulutkuning-

~filzah~ said...

DJK:- air tin je ke??? romantik la tu konon share2 air tu..hahaha

mike:-mane boleh...ko try la sndiri di funfair berhampiran okayh....hehehe