Thursday, March 12, 2009

spa Q


hi rakan2....
korang semua tgk x cerita spa Q musim ke 2???
ala..yg setiap ari isnin-khamis kol 6.30-7.30 pm tu......


ok2..dan kpd peminat2 siri spa Q ni,
ade 2 benda yg saye ingin utarakan dan selatankan kpd anda semua....

1) korang rase julia (faradhiya) tu orang ke hantu??? aku rase kn, die tu bkn manusia la..sbb nye korang prasan x, setiap kali pn, sure die ade je kt mane2 dlm umah si Qistina (Norish Karman) tu....sure die boleh dgr je perbualan semua org dlm umah tu.... lepas tu, sure die akan enter frame...prasan x? prasan x? cth nye mcm ari ni, die dgr je perbualan qistina ngn org gaji , melisa ngn org gaji..pastu episod2 sblm ni perbualan qis ngn melisa dan bnyk lagi.... walhal, umah si qistina tu bapak la besar nye, tp die ade je kt mane2....
aku yg dok umah kuning yg x besar mane ni pn, x pnah dgr pulak perbualan si lina dan si anisah di bilik sebelah....

2) korang rase kn, si eryana ( fauziah gaos) tu penah x jd model telefon? tak pon hobi die selain dr mengumpat qistina adalah menelepon org....die 24 jam sure tgk bergayut kt tepon....x abis ke prepaid die?or x pnah ke die nk byr bil tepon opis die tu?? kejap2 tepon datin sofiera, kejap2 tepon zafrul, kejap2 tepon norell


"o0o0o0o0o0..ko ngumpat aku dlm telefon yer?? aku dgr semua nye....!!!!!!!!!!"


hurmmmmmmm..............

p/s:- lg 2 minggu, tamat la riwayat siri spa Q ni....nk tgk cerita ape plak ek??


3 comments:

Dari Jalan Kopi said...

kahkahkah. betul juga ya mokcik.
tp saya suka ifa raziah. hot dan bergetah. kahkahkah.

~filzah~ said...

hahahaha..botox tu jgn x tau....hehehehehe

jasmin hamid pn hot jgak aper...hehehe

lina said...

huhu...

aku tau napa jue tu slalu je ada waktu qistina tgh cakap ngan melisa


sebab nye..
mestilaa director diorg yang suruh kan:P

huhu