Saturday, February 7, 2009

addicted

kami ( me + bb ) sgt giler main mnde alah ni....
mnde alah yg di maksudkn adalah mnde yg konon2 mcm joget2 tu..
ala yg kne pijak2 tu....
sblm ni kiteorang sgt giler main drum...
tp skang giler main joget2 ni pulak...
tp drum pn still suke lagi la...hehe
me n bb skang ni tgh berkejar2 nk dpt high score...
n kiteorg suke joget satu lagu ni je..
name die "ska ska 3"
hehehehe


itu die...high score dr aku..( utk makluman rakan2 yg tidak mengetahui..ji itu adalah name singkatan dr name timangan famili aku.....filzah-->piji-->ji.. famili panggil kaklong piji..tp bb sgkatkn jd ji...amek ko..panjang gitewww penerangan)



itu dia...filzah memecah rekod sndiri...yehaaaaaaaaaaa



tp ade org tu sggup cabot selipar nk dpt high score ni....huhuhu..neways, ji bg can je kt abe ni....kesian la kn...kang merajok pulak x dpt high score...hehehehe



sgt bersungguh memilih lagu ye rakan-rakan..



lepas penat berjoget, kami sggh di 7eleven.... pekena slurpyyyyy sblm blk umah...yummyyyy....





2 comments:

niNiE said...

maen kat arked ke??..aku maen mendalah ni kat rumah member aku...maen gune PS2...pastu beli dance mat 2...memang maen berjam-jam...paling best maen battle work-out mode...7 lagu skali gus...

~filzah~ said...

aah..main kt jusco je...xde la smpai nk bli main kt umah...huhuhuhu
amboi..smpai 7 lagu..gile la..boleh kurus la cm ni..x pn cramp la kaki tu...haha