Friday, December 26, 2008

aku jmpe bdak tu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

td kat PS, tgh mkn ngn bb...

tetibe:-

nasrul idzat: pijah..pisst..pisstt...tu die!! tu die!!
aku: (dlm keadaan blank) ha?? ape die??
nasrul idzat:tu la..tu la..kt kdai cik shima tu....
aku: OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahaha!!!

aku tros pegi ke meja faizun yg  kebetulan ade kt PS tu jgak

aku:faizun, bdak tu..bdak tu...
faizun: ape? mane?
aku:kt kdai cik shima tu..yg pakai kebaya merah yg konon2 hot tu..(dialog di tokok tmbah..haha)
faizun:tu ek die??? hahahahaha

aku pegi kt bb smule...
tros capai hp...

"rakan2, saye jmpe bdak BMW putih tu!!!!!!!!!!!!!!!!!! pas ni nk gi cari keta die lak... *emoticon gelak jahat* "

send ke beberapa org kawan....


OMG!!! kau wujud lagi kt MMU ni???? 
berani ek ko tunjuk muka....
seb bek la aku x jmpe keta kau...
kalo x.... 
hahahahahahahahahaha (smbil menjeling ke budak itu....gelak jahat gile...tp dgn hati yg btol2 suci...ingin menyedarkan pmpuan tu...haha)

6 comments:

pqahluvkibum said...

nasrul idzat pn tahu pasal budak tu..

wah ni dah satu mmu tahu psl cerita ni~~

die x bawak kot bmw die tuh
die bawak viva kot..haha

~filzah~ said...

yeah~~~ skang ni sume org jmpe saye kt kmpus akan menegur sy dgn, "pijah, hot gilerrr cerita kau..." or kdg2 "u go girls!!!~" hahahahah


eh..mane leh die bwk viva...viva dah diharamkn pd die..kalo die naik viva kang, jatuh la standard viva..die naik keta low standard je..cm bmw putih tu...hahahahaha

Chuck Bartowski said...

http://www.mmu.edu.my/Library.htm

nie link yang menunjukkan dia model terkenal la agaknye...
hampehh
buat2 baca buku..
padahal..
kan Pak Yah !!!!

~filzah~ said...

hahahha...pak ya pn smngt ke cari sape makhluk tuhan plg blagak tu??? hahaha

reloaded said...

hah?? apsal aku terlibat plak ni?? hahaha.. aku rase dah bleh la kite tutup cite ni dekat semggu dah kot.... bukan nak budget baek ke ape..hahahha tapi isnin ni dah msuk thun bru, kite maafkan jela die...hehehe.. mane le tau die dah taubat jd lg baek dr kite ke..huhu

~filzah~ said...

reloaded yg over loaded..:- btol tu...tahun baru dah hampir...


jom kite bukak buku baru tentang cerita bdak bmw tu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yay!! hot gitewwww...

haha..
*x nk insaf mode*